divendres, 29 de maig del 2009

20è aniversari del Cor (1989-2009)



El cor ha preparat un seguit d'actes per celebrar el seu 20è aniversari.
El primer tindrà lloc el dissabte 30 de maig, a les 20h. a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. En aquest acte es presentarà el nou CD del cor, l'opuscle que recull els 20 anys, itambé es visionarà un audiovisual (recull de la nostra trajectòria) i s'interpretaran algunes obres del CD.

5 comentaris:

Rosa M. Gual ha dit...

El dia 30 de maig és un dia molt important per a totes les cantaires i excantaires que han col.laborat a que el Cor de Cambra Femení Scherzo ja formi part de la història cultural del municipi de Vila-seca. Es motiu de joia i celebració poder dir que hem passat 20 anys cantant i fent gaudir a tots els que ens seguiu. Demà per a mi és un dia doblement especial. Presentem un opuscle que he tingut el gran plaer d'escriure.Gràcies Scherzo per tot el que sense voler m'has regalat. Rosa M. Gual

Cor Scherzo ha dit...

Gràcies, Rosa!! per haver recollit concert rera concert tanta informació i haver-la endreçat i polit per a què totes puguem disfrutar recordant tan bons momentscompartits!!!!
I gràcies per escriure al blog... així farem que sigui una eina viva de comunicació! Cristina Duran

silvia Gil-Pérez ha dit...

Amb el pas del temps veurem la magnitut del que hem fet, el mèrit d'haver arribar fins on estem i la satisfacció d'haver gaudit de quelcom únic. Gràcies, Rosa per haver deixat testimoni amb tanta cura i detall de la nostra història!

Reyes ha dit...

Cantar amb vosaltres és un plaer. 20 anys fantàstics com els 20 anys més que farem cantant ( o més ...). Felicitats Scherzo !!!
Rosa, preparat per a escriure el II opuscle "40 anys de cançons", si el primer ha estat genial el segon serà ..., no tinc paraules. Gràaaaaaaacies per aquest regal ple d'emocions. Reyes

Anònim ha dit...

Felicitats un cop més per la vostra magnífica actuació d'aquesta nit a Calella! Heu estat explèndides. Bones veus, amb un treball tècnic i interpretatiu molt acurat. Es veu que teniu un gran director i pianista.
Podeu estar ben contentes i content del concert. Espero sentir-vos ben aviat. Una abraçada.
Albert Deprius.